28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Падіння дитини з мосту: свідки кажуть, що мати спеціально кинула дочку, в поліції впевнені - нещасний випадок. ВІДЕО

Падіння дитини з мосту: свідки кажуть, що мати спеціально кинула дочку, в поліції впевнені - нещасний випадок. ВІДЕО

  • 9 жовтня, 2019 10:41
У місті Новоград-Волинський Житомирської області 2-річна дитина впала з мосту у воду. Дівчинка впала із семиметрового мосту у річку Случ. Вона тут не глибока, але дно кам'янисте. Те, що після падіння з такої висоти дитина залишилася живою, люди називають дивом.

Очевидці підозрюють, що жінка навмисне скинула дитя у воду, йдеться у сюжеті ТСН.

Першим на допомогу кинувся 18-річний Святослав, який стояв з друзями на березі. Він каже, коли побачив дитину, то відразу побіг у воду. За кілька хвилини добрався до дитини і схопив її на руки. Хлопець розповідає, що мала крізь сльози сказала, мовляв, у воду її кинули навмисно. 

"Вона каже, що мама кинула, хочу додому", - згадує Cвятослав Мартинюк.

Лише коли дитину витягли на берег і почали закутувати в свої куртки, то вниз прибігла мати. Хлопці кажуть, вона була налякана і не могла сказати ні слова. Друзі Святослава викликали швидку і жінку з донькою доправили до лікарні. Медики кажуть, що дівчинку врятував зимовий одяг, який у воді спрацював як рятувальне коло.
 


"При огляді дитини я побачив, що дитина холодна, її трусить, вона мокра. Видимих  пошкоджень я не побачив", - каже педіатр Новоград-Волинського ТМО Сергій Коваль.

Про інцидент лікарі розказали правоохоронцям, а ті допитали 36-річну маму у лікарні. Вони дійшли висновку, що жінка не винувата.
 

"Мати гуляла зі своєю  донькою по пішоходному мосту, підійшла до огорожі. Підняла доньку. щоб вона подивилася річку, дівчинка перехилилася і мати, на жаль, не змогла її  втримати. Ми впевнені у тому що це був нещасний випадок", - каже речниця Новоград-Волинського  РВ НП у Житомирській області Анна Волкова.


У соцмережах, де розмістили відео порятунку, почали вимагати покарання для мами. У поліції просять усіх припинити цькування, адже жінка і так у шоковому стані після того, що сталося. Маленьку Світланку вона виховує одна, а у  поле зору соцслужб ніколи не потрапляла. Жінку з донькою вже виписали з лікарні з діагнозом переохолодження.
Поділитись

Новини по темі: