19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині злодій обікрав шкільну їдальню, так ще й поїв у ній

На Житомирщині злодій обікрав шкільну їдальню, так ще й поїв у ній

  • 9 жовтня, 2019 10:11
Злодій потрапив в один з навчальних закладів на Житомирщині пограбував їдальню, ще й поїв там. Злочин стався 7 жовтня в селі Андріївка Пулинського району. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.

"На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що правопорушник потрапив всередину, відтиснувши вікно за допомогою інструмента, ймовірно, викрутки. В їдальні він знайшов продукти і там поїв, дещо забрав із собою. Крім того, з особистої шафки одного з працівників викрав трохи більше 3 тисяч гривень",  - розповідає начальник Пулинського ВП Віктор Лисюк.

Тим часом на автошляху Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі патрульні затримали підозрілого молодика. Він при собі мав ніж та деякі інструменти. А у подальшому було встановлено, що саме він обікрав навчальний заклад.
 

"Нам довелося витратити кілька годин на те, щоб встановити його особу, адже чоловік щоразу називався іншим ім’ям. Зрештою, з’ясувалось, що він - 24-річний житель Херсонщини, якого розшукують за вчинені там злочини. Також ми отримали підтвердження його причетності і до крадіжки у школі, і до інших майнових правопорушень, учинених на території району", - коментує начальник Пулинського ВП Віктор Лисюк.


Розслідування проводиться за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Чоловікові може загрожувати до 6 років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: