26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На лісопилках у Житомирській області провели обшуки і виявили незаконну деревину. ФОТО

На лісопилках у Житомирській області провели обшуки і виявили незаконну деревину. ФОТО

  • 8 жовтня, 2019 17:14
8 жовтня в Олевському районі Житомирської області проведено низку санкціонованих обшуків та викрито діяльність лісопилень, які здійснюють переробку незаконно зрізаних сосен та дубів.

Про це "Журналу Житомира" повідомили у прокуратурі Житомирській області.
 

"Установлено, що на території Олевського району два приватні підприємці здійснюють незаконне придбання, перевезення та переробку лісопродукції породи сосна та дуб, прикриваючись підробленими документами від двох державних лісогосподарських підприємств району", - інформує відомство.

 
Під час проведення 8 обшуків на лісопильнях та підрозділах державних лісогосподарських підприємств виявлено та вилучено майже 40 куб. м необроблених лісоматеріалів невідомого походження та виробів з деревини, документи фінансово-господарської діяльності, чорнову документацію, а також записи, які підтверджують злочинну діяльність фізичних осіб-підприємців.

"Обшуки проведено у межах досудового розслідування кримінальних проваджень за фактами придбання, отримання, зберігання та збуту лісоматеріалів, одержаних злочинним шляхом, за ст. 198 КК України", - додають у прокуратурі.
 
Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучені деревину та документи.















ФОТО: Прокуратура Житомирщини
Поділитись

Новини по темі: