19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • ​ДТП на проспекті Миру в Житомирі: вантажівка збила дівчину, яка переходила дорогу на зелений сигнал світлофора. ВІДЕО

​ДТП на проспекті Миру в Житомирі: вантажівка збила дівчину, яка переходила дорогу на зелений сигнал світлофора. ВІДЕО

  • 7 жовтня, 2019 23:12
  • 5
Сьогодні 7 жовтня на проспекті Миру в Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода: вантажівка збила 17-річну дівчину на пішохідному переході.

Відео з камери спостереження виклали на сторінці КП «Міський інформаційний центр» у соцмережі фейсбук.

«Камерами відеоспостереження зафіксована подія, що сталася 07.10.19 р., в м. Житомирі на пішохідному переході в районі ринку «Хмільники». Додаткова інформація: дівчина з тілесними ушкодженнями середньої тяжкості доставлена до лікарні, водій вантажівки затриманий поліцією», - йдеться у дописі.

На відео чітко видно, що дівчина-пішохід потрапила під колеса вантажівки під час спроби перетнути дорогу на дозволений сигнал світлофора.

У патрульній поліції Житомирської області Житомир інфо повідомили, що потерпілу, 2002 року народження, доставили до Станишівської лікарні

"Повідомлення надійшло близько 14.00 про ДТП з потерпілими. Дівчина, 2002 року народження, за словами свідків та водія вантажівки, перетинала проїжджу частину на червоне світло. Потерпілу доставили до Станишівської лікарні. На місці події досі працюють слідчі по ДТП, відкрито кримінальне провадження", - повідомила старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Як повідомлялось, 17 липня на проспекті Миру в Житомирі позашляховик збив жінку, яка перетинала дорогу поза межами пішохідного переходу. Наступного дня стало відомо, що потерпілу – 34-річну житомирянку госпіталізували до травматологічного відділення лікарні.
 
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Саша Савченко
8 жовтня, 2019 1:04:31

по сторонам смотреть надо. в пдд что написано? удостовериться в соей безопасности..

Моби Дик
8 жовтня, 2019 9:48:37

Червоне світло ??? вам там повилазило ??? а нічого, що вона на зелене світло переходила, пддшніки

Роман Пакляченко
9 жовтня, 2019 10:00:09

На відеозйомці зелене світло для пішохода,як вона могла переходити на червоне,там ясно видно????

Оля Царева
10 жовтня, 2019 8:18:08

Для чего умышленно идти под калеса , после просмотра видео , остался только колько один вопрос . Почему люди не смотрят по сторонам , для своей же безопасности . Все знают , какая ситуация сейчас на дорогах . Конечно же водитель сдесь не прав , но и пешеход это не оправдывает .

11 жовтня, 2019 16:30:23

Щоб ти показала свою грамотність

11 жовтня, 2019 16:43:34

Для грамотєїв, котрі тут вчепились, що "вона пішла". Так, пішла, бо мала повне право і розраховувала, що иньші учасники руху діятимуть у відповідности до пункту 1.4 Постанови КМУ "Про правила дорожнього руху" та статті 14 ЗУ "Про дорожній рух"