28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирщина підписала угоду про співробітництво з Гомельською областю Білорусі

  • 4 жовтня, 2019 17:44
Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко та голова Гомельського обласного виконавчого комітету Геннадій Соловей підписали угоду про співробітництво між регіонами.

Угоду підписали сьогодні, 4 жовтня, в рамках Пленарного засідання Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь, яке пройшло за участю президентів Володимира Зеленського та Олександра Лукашенка.
 

«Підписали Угоду про співробітництво між Житомирською ОДА і Гомельським обласним виконавчим комітетом Республіки Білорусь, яка передбачає розвиток двох областей у торгово-економічній, науково-технічній, гуманітарній та культурній сферах. Загалом під час Пленарного засідання підписали 12 таких угод. Тому вже зараз можна говорити про високу результативність дводенної роботи Форуму. Щиро дякую за високу довіру президентів до Житомирщини та бажаю всім нам розвинути напрацьовані в рамках заходу домовленості та перевести їх у площину реальних проєктів», – прокоментував голова ОДА Віталій Бунечко.




Загалом під час Пленарного засідання підписали 12 угод про співробітництво між регіонами України та Республіки Білорусь – 2 міжвідомчі і 10 регіональних.

Нагадаємо, що на заходи, які проходили в рамках Другого форуму регіонів приїхали делегації з 6 областей Білорусі та з 22 регіонів України. У пленарному засіданні взяли участь близько 1000 учасників.
Поділитись

Новини по темі: