27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Розтрата 300 тис. грн: на Житомирщині судитимуть директора приватного підприємства

Розтрата 300 тис. грн: на Житомирщині судитимуть директора приватного підприємства

  • 2 жовтня, 2019 8:29
У Житомирській області директора приватного підприємства обвинувачують у розтраті майже 300 тис грн бюджетних коштів. Йому загрожує позбавлення волі на строк до 8 років.

Про це "Журналу Житомира" повідомили у пресслужбі прокуратури Житомирської області.
 

"Установлено, що у листопаді 2017 року між МКП "Бердичівкомунсервіс" та ПП "Будівельник" укладений договір про виконання робіт з будівництва притулку для безпритульних тварин у місті Бердичеві загальною вартістю 4,3 млн грн. Відповідно до актів приймання виконаних будівельних робіт, ПП "Будівельник" виконано робіт на суму близько 2 млн грн", - інформує прокуратура.


Як повідомляє прокуратура, до витрат виконавець незаконно включив оплату відряджень працівників будівельних організацій на об’єкт будівництва, яких фактично не було. Крім цього, завищено ще й вартість будівельних робіт на загальну суму 296 тис грн, оплачених за рахунок бюджетних коштів.

"Органом досудового розслідування зібрано достатньо доказів, які підтверджують протиправні дії директора приватного підприємства. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України скеровано до суду для розгляду по суті", - зазначають у відомстві.

Досудове розслідування проводив слідчий відділ Бердичівського відділу поліції. Справу розглядатиме Бердичівський міськрайонний суд.
Поділитись

Новини по темі: