20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Маленькі житомиряни спробували себе у ролі газівників

  • 1 жовтня, 2019 18:04

У Житомирі пройшов захід "Місто професій" - міжнародний проект, що вкотре реалізується в Україні. АТ "Житомиргаз" вже традиційно приєднався до пізнавального та розважального заходу для дітей.

В рамках соціальної місії «Місто професії» маленькі житомиряни отримали спеціальний паспорт та, навіть, влаштувалися на свою першу роботу. «Міні-філія» АТ «Житомиргаз» користувалась популярністю серед потенційних працівників: стати фахівцем аварійно-диспетчерської служби АТ забажало понад двісті маленьких житомирян.

Для того, щоб стати газівником, молоді спеціалісти проходили «співбесіду» з представниками компанії. А після прийняття на роботу – мали змогу ближче ознайомитися з новою професією, приміряти уніформу та посидіти в службовому автомобілі. Також, за допомогою спецтехніки, такою як течешукач "Варта", маленькі газівники шукали умовний витік газу.

Завдяки проекту діти різного віку могли реалізувати свій потенціал та краще зрозуміти специфіку роботи різних структур та компаній. Серед представлених на заході професій були: будівельник, рятувальник, пожежник, кінолог, вибухотехнік, поліцейський, лікар, соціальний працівник, криміналіст, перукар, агроном, ветлікар, діджей, автослюсар, продавець, банкір, кухар, актор, модель, кравчиня тощо.

Пресслужба АТ «Житомиргаз»









Поділитись

Новини по темі: