26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Центр Житомира стоїть в заторах через перекриття Соборного майдану. ФОТО

Центр Житомира стоїть в заторах через перекриття Соборного майдану. ФОТО

  • 1 жовтня, 2019 10:53
  • 1
Уранці 1 жовтня перекрили рух транспорту на майдані Соборному в Житомирі. Причина – анонсований Другий форум регіонів України та Республіки Білорусь, який має відбутися у Житомирі 3-4 жовтня.

У всіх напрямках від головного майдану міста затори, автомобілі й маршрутки рухаються в об’їзд, передає Житомир інфо.

Для багатьох містян ця обставина стала несподіванкою, люди не розрахували час на дорогу і запізнилися на роботу та навчання.

Перекриття триватиме до 5 жовтня. У ці дні транспорт їхатиме в об’їзд – майданом Перемоги, вулицями Театральною, Любарською і Дмитра Донцова.

Як повідомляв «ЖЖ», Другий форум регіонів України та Республіки Білорусь пройде в Житомирі 3-4 жовтня. На захід у Житомир приїде президент України Володимир Зеленський та президент Білорусі Олександр Лукашенко. Житомирська облдержадміністрація опублікувала програму Форуму.









ФОТО: Житомир інфо
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Vyacheslav Mischeryakov
1 жовтня, 2019 13:15:30

Їхав сьогодні тими вулицями на роботу. Пробкою то назвати тяжко - кілька центральних кварталів тянулись. Хоча може найгарячіший час минув. <br /> Але це був перший день, багато людей (як і я) забули про перекриття. Необхідно дивитись, наскільки адаптується трафік під кінець тижня. Знаючи, що площа перекрита, я, наприклад, оберу інший маршрут.  <br /> Ще кинулось, що припаркованих авто не було навіть біля черепахи та фамілії. А вони там стояли завжди. Невже люди голодують? Чи може, не дай бог, проходять ногами зайві 300 метрів. <br /> Ніякої біди не відмітив - там багато чого можна оптимізувати - світлофорні фази (в т.ч. повороти наліво), забора виїзду на зайняте перехрестя (через що воно блокується для всіх), подальша чистка від паркування на магістральних вулицях.