29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На дорогах Коростенського району протягом години загинули двоє чоловіків. ФОТО

На дорогах Коростенського району протягом години загинули двоє чоловіків. ФОТО

  • 26 вересня, 2019 14:13
У Коростенському районі Житомирської області 25 вересня в протягом години у ДТП загинули дві людини. Одна з аварій сталася у райцентрі, інша - на трасі Київ-Ковель. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції у Житомирській області.

"25 вересня близько 16:20 на одній із вулиць Коростеня 26-річний водій автомобіля "Volkswagen Golf" не впорався з керуванням та здійснив наїзд на велосипедиста, який їхав у попутному напрямку", - інформує поліція.

У результаті ДТП 62-річний водій двоколісника отримав травми, що виявились несумісними з життям. Чоловік помер на місці пригоди.





Інша смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася 25 вересня близько 15:40 на автошляху Київ-Ковель.
 

"Попередньо, 69-річний водій автомобіля "ВАЗ-2105", рухаючись трасою у напрямку міста Ковеля, здійснював поворот ліворуч, не надав перевагу у русі автомобілю "Ford Focus" під керуванням 51-річного жителя Запоріжжя, у результаті чого відбулося зіткнення автівок", - повідомили правоохоронці.


Унаслідок зіткнення водій ВАЗу від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці.

Нині поліція встановлює усі обставини подій у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.



Поділитись

Новини по темі: