20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Шахрайка відмінила чуже свято у кафе і забрала 7000 грн завдатку

  • 24 вересня, 2019 13:38
Поліція Житомирщини розпочала кримінальне провадження за фактом ошуканства – жінка прийшла до розважального закладу, відмінила чуже свято та ще й забрала солідний завдаток. Інцидент стався днями в одному з кафе міста Бердичів.

Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції у Житомирській області.
 

"23 вересня до Бердичівського відділу поліції звернулась 29-річна жителька райцентру, яка працює барменом в одному із кафе міста. Вона розповіла, що в обідню пору до закладу зайшла жінка і повідомила, що хоче забрати завдаток за бронювання зали, де за певний час одна з бердичівлянок мала відзначати день народження дитини. Візитерка назвалась близькою подругою замовниці і пояснила, ніби скасування свята пов’язане із раптовою хворобою іменинника. Мовляв, через ці ж обставини мати не може покинути хвору дитину і прийти сама. А гроші дуже потрібні для лікування", - розповідають у поліції. 


Легковірна барменка пішла на поступки і передала в руки незнайомки 7 тисяч гривень чужого завдатку. 

Уже до кінця цього дня ошуканство викрилось, адже клієнт зв’язався із працівниками закладу, щоб дізнатись про хід підготовки до свята. Історію із скасуванням заходу жінка однозначно спростувала і підтвердила, що ця історія кимось вигадана і ніяких подруг вона до кафе не направляла.

У рамках розпочатого кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини і особу шахрайки. 
Поділитись

Новини по темі: