19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • «Факти сфабриковані»: в Управлінні захисту економіки в Житомирській області розповіли про обшуки

«Факти сфабриковані»: в Управлінні захисту економіки в Житомирській області розповіли про обшуки

  • 20 вересня, 2019 10:09
  • 1
Управління захисту економіки Нацполіції в Житомирській області заявило про те, що проведені СБУ обшуки, є незаконними, а факти - сфабрикованими. Про це йдеться у повідомленні на сторінці УЗЕ у соцмережі Facebook.
 

«Інформація щодо подій, які відбулися в управлінні захисту економіки в Житомирській області Нацполіції. Сьогодні, 19 вересня, дійсно проводилися обшуки. Проводилися вони працівниками обласного управління служби безпеки на підставі, начебто, незаконного використання так званої «прослушки» працівниками нашого управління.

Ухвала суду, яку надали працівникам УЗЕ, не містить навіть номеру кримінального провадження, матеріали якого 18 вересня були надані судді. «Ретельно» їх вивчивши, той одразу виніс ухвалу на проведення НЕЗАКОННИХ заходів. Є усі підстави говорити про сфабрикованість фактів та незаконність сьогоднішніх дій з боку працівників силового відомства», - йдеться в дописі.




Співробітники Управління захисту економіки, відносно яких проводилися заходи, підготували відповідне звернення до Державного бюро розслідувань.

«Сподіваємось, що вже у рамках чинного законодавства особи зможуть пояснити свої дії», - додали у УЗЕ в Житомирській області.

Нагадаємо, 19 вересня співробітники Служи безпеки України проводили обшуки в Управлінні захисту економіки Нацполіціі. Повідомлялося, що слідчі дії пов'язані зі ст.359 Кримінального кодексу України «Незаконне використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації».
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

20 вересня, 2019 13:11:41

Ну а поліція хай прийде з обшуками до СБУ, що за проблема?)) Цікаво буде спостерігати за перестрілками силовиків