28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Столична фірма зірвала закупівлю палива для житомирських «швидких»

Столична фірма зірвала закупівлю палива для житомирських «швидких»

  • 13 вересня, 2019 10:42
Для автомобілів екстреної медичної допомоги Житомирської області закупили у столичного товариства пального на понад 4 млн гривень. Однак, фірма не виконала свої зобов'язання і не здійснила поставку палива на суму майже 1 млн грн.

Наразі прокуратура Житомирщини через суд вимагає повернути кошти.
 

"Йдеться про те, що у жовтні 2018 року, за результатами проведених публічних закупівель, між КУ "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" та київським товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір про забезпечення дизельним пальним на загальну суму понад 4 млн грн. Проте, з початку 2019 року товариство порушило умови договору та припинило виконувати взяті на себе договірні зобов’язання", - інформує прокуратура.


Постачальник заборгував замовнику пального на 991 тис грн, які були сплачені на його рахунок з обласного та міського бюджетів.

У прокуратурі наголошують, що такі неправомірні дії унеможливлюють заправку автомобілів швидкої допомоги та перешкоджають безперебійній роботі медичних транспортних засобів Центру.

Тому прокуратурою Житомирської області подано до суду позов про стягнення з товариства заборгованих коштів. Наразі справа перебуває на розгляді у господарському суді Київської області.
Поділитись

Новини по темі: