25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі байкери допомогли знайти крадений мотоцикл: викрадачем зайнялася поліція

У Житомирі байкери допомогли знайти крадений мотоцикл: викрадачем зайнялася поліція

  • 12 вересня, 2019 17:31
У Житомирській області чоловік намагався продати мотоцикл і став жертвою викрадача. "Покупець" викрав залізного коня прямо з-під носа власника. Небайдужі байкери допомогли розшукати вкрадений мотоцикл. Згодом на вулицях Житомира правоохоронці затримали і самого викрадача.
 

"Чоловік збирався продати свого мотоцикла і розмістив відповідне оголошення в інтернет-мережі. Через кілька днів потому йому зателефонував потенційний покупець і попросив про оглядини байка. Чоловіки домовились зустрітись 10 вересня на автозаправній станції на автодорозі Київ-Чоп, поблизу повороту на смт Пулини", - розповідають у поліції.


Потерпілий приїхав до місця разом з товаришем. На якомусь з етапів "знайомства" з мотоциклом покупець попросив власника дозволу власноруч покерувати байком. А уже за мить дістав балончик з сльозогінною речовиною та пирснув обом чоловікам в обличчя. Допоки ті отямились від дії дратівливого газу, незнайомець утік на мотоциклі.

Одночасно із повідомленням до поліції потерпілий поширив інформацію про подію і серед байкерів у відповідній групі мобільного додатку. Таким чином один із них у Житомирі звернув увагу на мотоцикліста на схожій до викраденої техніці. Коли байкер спробував поспілкуватись із керманичем двоколісника, той кинувся навтьоки, за кілька кварталів покинув мотоцикл, а сам зник у темряві дворів.

"Завдяки зібраній з обох місць подій інформації розшуківці кримінальної поліції встановили особу викрадача. Ним виявився 26-річний житель обласного центра. За місцем проживання чоловіка, звісно, не було, однак упродовж кількох годин оперативники встановили його місце знаходження", - інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.

Для з’ясування усіх обставин події його доставили до Пулинського відділення поліції. За скоєне чоловікові може загрожувати позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.
Поділитись

Новини по темі: