20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У Житомирській області чоловік увірвався в магазин і вкрав скриньку з пожертвами. ФОТО

У Житомирській області чоловік увірвався в магазин і вкрав скриньку з пожертвами. ФОТО

  • 10 вересня, 2019 10:20
У Бердичеві знайшли та затримали чоловіка, який викрав скриньку для пожертв. Подія сталася в одному з магазинів райцентру. Про це "ЖЖ" повідомляє ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"На очах у продавчині та кількох покупців схопив скриньку для пожертв, що знаходилась на прилавку, та кинувся втікати. Навздогін чоловікові побіг водій автомобіля, який якраз привіз до магазину товар. На жаль, йому не вдалося відразу затримати молодика. Однак він встиг його детально роздивитись", - інформує поліція.


Згодом, саме завдяки опису, зробленому водієм, дільничний офіцер зміг запідозрити у причетності до злочину конкретного чоловіка. Під час перевірки його за місцем проживання інформація підтвердилась. 

"У спальні підозрюваного було вилучено частину з викрадених грошей. Саму скриньку, за словами чоловіка, він спалив", - додають у поліції.

За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) КК України. Нині 36-річний бердичівлянин затриманий, раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок.





Поділитись

Новини по темі: