20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • «Порєшать» не вийшло: в Житомирі за пропозицію хабара полісменам затримали хлопця

«Порєшать» не вийшло: в Житомирі за пропозицію хабара полісменам затримали хлопця

  • 6 вересня, 2019 16:02
У Житомирі правоохоронці затримали 19-річного хлопця, який за допомогою хабаря намагався пропонував уникнути кримінальної відповідальності. Події розгортались у службовому кабінеті Житомирського відділу поліції, де молодик запропонував слідчим хабар у розмірі 1000 доларів США. 

Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Таким чином затриманий мав на меті вирішити питання про уникнення кримінальної відповідальності за вчинення грабежу. Чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за розбій і лише кілька місяців тому звільнився з місць позбавлення волі", - пояснюють у поліції.


Його дії зафіксовані детективами ГУНП спільно з працівниками Житомирського Управління внутрішньої безпеки. Нині за вказаним фактом проводиться досудове розслідування. Предмет хабара вилучено.

Попередня правова кваліфікація події - ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції цієї статті чоловіку може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 8 років.
Поділитись

Новини по темі: