25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі затримали військового-наркодилера, який продавав амфетамін. ФОТО

У Житомирі затримали військового-наркодилера, який продавав амфетамін. ФОТО

  • 5 вересня, 2019 8:55
  • 1
Молодший сержант окрім основної свої роботи - несення контрактної служби у ЗСУ - займався продажем нароктиків. Військовоого "на гарячому" затримали 4 вересня у Житомирі біля ТРЦ "Глобал". Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

"21 червня 2019 року в ході проведення негласних слідчих (розшукових) дій правоохоронці задокументували факт незаконного збуту наркотиків військовослужбовцем. "Товар" був вилучений", - інформує прокуратура.

Експертиза підтвердила, що це психотропна речовина - амфетамін. 4 вересня цей же військовослужбовець знову продав амфетамін. 
 

"Наркотичний засіб та грошові кошти, отримані за нього торговцем, вилучено, а зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", - повідомляють у відомстві.


Планується повідомлення військовому-наркодилеру про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.



Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

5 вересня, 2019 11:00:29

І обов'язково зазначати, що то військовий?