25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Легендарний Борис Гребенщиков та «Аквариум» заспівали для житомирян на Михайлівській. ФОТОРЕПОРТАЖ

Легендарний Борис Гребенщиков та «Аквариум» заспівали для житомирян на Михайлівській. ФОТОРЕПОРТАЖ

  • 5 вересня, 2019 8:36
У Житомирі 4 вересня російський музикант Борис Гребенщиков та легендарний гурт 80-х «Акваріум» влаштували імпровізований концерт у центрі міста. 

Подібні спонтанні виступи на вулицях для музикантів стали традицією. На пішохідній Михайлівській вони зіграли кілька пісень і запросили всіх на вечірній концерт у драмтеатр, передає Житомир інфо.

Під час виступу жодних провокацій не відбулося, а після натовп накинувся на Бориса Гребенщикова, аби взяти автограф та зробити спільне селфі.

«Я спеціально приїхав з Києва до Житомира, аби побувати на концерті, і також намагався відстежити у Facebook, де буде вуличний концерт. Якось інтуїтивно я зрозумів, що це буде саме тут. Прийшов на Михайлівську та почув знайомі звуки. По-перше, він мені подобається особисто, а по-друге, так більше ніхто не вміє», - ділиться фанат БГ Олексій.

Сам Борис Гребенщиков був небагатослівним, зазначив, що в Україні його зустрічають добре, і що після концерту у Вінниці музиканти майже не спали. На цьому спілкування із журналістами та прихильниками закінчилося.







































Поділитись

Новини по темі: