20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Лісники роками незаконно вирубували дерева під Житомиром - військова прокуратура

  • 3 вересня, 2019 15:31
Військова прокуратура зупинила незаконну вирубку лісу на земельній ділянці площею 137 га, що знаходиться у Житомирському районі. Про це "ЖЖ" повідомляє Військова прокуратура центрального регіону України.
    
"Ділянка на території Житомирського району була надана для розміщення та постійної діяльності Збройним Силам України і перебуває на обліку у Квартирно-експлуатаційному відділі міста Житомир, тобто її постійним користувачем є Міністерство оборони України. У ході судового розгляду було встановлено, що ці землі були неправомірно включені до акту прийому-передачі цілісного майнового комплексу військового лісгоспу із відання Міністерства оборони України до сфери управління Державного агентства лісових ресурсів", - пояснюють у відомстві.

За інформацією прокуратури, через це з 2013 року реорганізований військовий лісгосп, який вибув із оборонного відомства, продовжував незаконне ведення лісового господарства на території військової частини.

За позовом військової прокуратури Житомирського гарнізону Господарський суд Житомирської області заборонив державному підприємству вести лісове господарство та використовувати насадження на землях Міністерства оборони України.
Поділитись

Новини по темі: