24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирській області під колесами позашляховика загинув велосипедист

У Житомирській області під колесами позашляховика загинув велосипедист

  • 2 вересня, 2019 11:29
  • 1
У Малинському районі під колесами автівки загинув велосипедист. Фатальна ДТП сталась у селищі Грантіне. Про це «Журналу Житомира» розповіли у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

«Попередньо встановлено, що близько 13 години у селищі Гранітному водій автомобіля «Volkswagen Touareg», 48-річний житель Малинського району, рухаючись по вул. Залізничній, здійснив наїзд на велосипедиста, 44-річного місцевого жителя, який перетинав проїзну частину», - інформує поліція.


Унаслідок зіткнення з авто велосипедист отримав травми, що виявились несумісними з життям. Чоловік помер на місці пригоди. 

Водій автомобіля сам повідомив до поліції, що скоїв ДТП. Наразі усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого досудового розслідування.

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Водіям автомобілів нагадує: щоб мати можливість контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, вибирайте безпечну швидкість руху і не забувайте про присутність на дорогах значної кількості двоколісних транспортних засобів. Пам'ятайте, що такі водії є повноправними учасниками дорожнього руху, тому слід ставитися до них з повагою.

Велосипедистів, скутеристів та мотоциклістів закликають не ігнорувати Правила дорожнього руху і суворо дотримуватися їх, вирушаючи в дорогу. Подбайте про власний захист: використовуйте захисні шоломи, виділяйте себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлим одягом. Не забувайте про елементарні заходи, які можуть врятувати ваше життя і здоров'я.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

2 вересня, 2019 11:50:05

Знову Гранітне...