19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі водій збив двох жінок на «зебрі» і втік: відео з камери спостереження

У Житомирі водій збив двох жінок на «зебрі» і втік: відео з камери спостереження

  • 23 серпня, 2019 13:16
  • 1
21 серпня біля майдану Перемоги у Житомирі сталася ДТП - зухвалий водій прямо на пішохідному переході збив двох жінок. Відео події у соцмережі опублікувало КП «Міський інформаційний центр».
 

«Камерами відеоспостереження зафіксована подія, що сталася на площі Перемоги в м. Житомир, на пішохідному переході. Додатково: номерні знаки автотранспорту зафіксовані, дана подія зареєстрована поліцією, жінка отримала легкі тілесні ушкодження, від госпіталізації відмовилась», – йдеться у дописі.


Як повідомляє Житомир інфо, патрульна поліція встановила власника автомобіля. Чи саме він був за кермом на момент скоєння наїзду - у поліції поки не підтверджують. Зазначимо, що на відео чітко видно, хто був за кермом авто.

«Близько 18.00 год. на вулиці Перемоги була ДТП з наїздом. Водій залишив місце автопригоди. Власника транспортного засобу Toyota Corolla встановлено. Це чоловік 1986 року народження. Однак невідомо, чи саме він був за кермом у той момент. А потерпілу, 1969 року народження, було доставлено до ТМО № 2. Патрульні забезпечили охорону місця події і викликали слідчого по ДТП», – інформує патрульна поліція.
 
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Eu Ya
23 серпня, 2019 18:54:37

обзьяна с гранатой.