19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • «Дітвора за ЛГБТ»: у Житомирі активісти відібрали у підлітків «райдужний» прапор. ВІДЕО

«Дітвора за ЛГБТ»: у Житомирі активісти відібрали у підлітків «райдужний» прапор. ВІДЕО

  • 22 серпня, 2019 15:54
  • 4
У центрі Житомира на вулиці Михайлівській місцевий активіст Богдан Фещенко присоромив 13-річних дівчат, які за його словами "пропагандували" гомосексуальну культуру. 

"Судячи з відеозапису, який чоловік оприлюднив на своїй сторінці у Facebook, чітко видно, що під час відпочинку на вулиці Михайлівській він разом із товаришами побачив неповнолітніх дівчат, які розгулювали із ЛГБТ-шною символікою", - інформує сайт Times.zt.

На камеру активіст провів із дівчатами "повчальну бесіду" та вирішив на власний розсуд провчити пропагандисток, відібравши у них флаг та розрізавши його навпіл, що викликало справжню істерику в однієї з дівчат. 

На прохання не знімати їх та віддати назад предмет суперечки, активіст ніяк не відреагував. Натомість, кинув під ноги дітям 200 гривень за пошкоджену ним символіку.



Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Наташа Шевель- Церковная
22 серпня, 2019 16:17:16

Радужный флаг (англ. Rainbow flag) — разноцветный флаг, состоящий из палитры радуги. «Флаг мира» (символ движения за мир). С хрена цепляться к детям со взрослыми разговорами ??? <img src="/.s/sm/23/angry.gif" border="0" align="absmiddle" alt="angry" />

Костя
22 серпня, 2019 16:49:52

Якби не новина, я б взагалі не знав що це за прапор... мені здається не стільки тут події, скільки галасу навколо цих дівчат... новина з пальця!

22 серпня, 2019 23:33:53

Поліція має гарну причину для порушення карної справи. Тільки ж не ризикнуть

Vyacheslav Mischeryakov
23 серпня, 2019 10:00:59

Було би смішно, якби це не було правдою. <br /><br /> Історія 1 (реальна). Йшли дівчата-підлітки з якоюсь яскравою різнокольоровою тканиною. На них здійснили напад кілька дорослих чоловіків. Через свої психічні чи психологічні особливості тим щось здалось, вони щось відчули і в них почавсь сплеск погано контрольованої агресії. Чоловіки вкрали майно дівчат, почали погрожувати, психологічно тиснути на неповнолітніх дітей, порушувати конституційні права на свободу пересування свободу поглядів. В той же час не соромлячись впарювати свій досить суперечливий світогляд, страхи та параноідальні ідеї. Ідеї про те, що їх хтось десь згвалтує, забере сім&#39;ю, змусить кохати чоловіків замість жінок.  <br /><br /> Історія 2 (уявна). Йшли хлопці-підлітки в червоних футболках. Йшли грати в футбол. Домовились, що буде команда &quot;синіх&quot; і &quot;червоних&quot;. На них здійснили напад кілька дорослих чоловіків. Через свої психічні особливості тим щось здалось і почавсь сплеск погано контрольованої агресії. Чоловіки оточили дітей, почали погрожувати тим, тиснути, змушувати віддати футболки як комуністичну символіку. І взагалі сидіти вдома і не пропагандувати комунізм. Хлопці відмовились мотивувавши це тим, що це форма для гри в футбол. Дітей побили, одному зламали руку, футболки порвали і викинули на сміття.  <br /> Бо комуняки позабираюсь квартири і машини, дітей згребуть в сиротинці, а всіх дорослих відправлять до Сибіру валити ліс. І взагалі комуняк у нас немає, тільки нормальні люди.  <br /><br /> Цікавий прецидент. День, центр міста. <br /> Питання. Яка ймовірність того, що аналогічний самосуд вчинять по відношенню до випадкової людини через іншу надуману причину? Як можна себе захистити від такої агресії? Чи будуть АКТИВНІ дії правоохоронних органів? Доказів, здається, достатньо. Яку відповідальність понесуть хулігани? <br /><br /> Чи кожному можна доколупатись до людини, побити вікна, пробити колеса, залякати, зняти це на відео і безкарно піти пити пиво?

24 серпня, 2019 21:31:24

Марно очікувати на дії поліції, якщо ніхто навіть не скаржився туди