26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Житель Житомирської області заплатив більше 150 тис. гривень аліментів

  • 22 серпня, 2019 11:54
Жителю Бердичева нехтування батьківським обов'язком обійшлося у "копійочку" - він сплатив багаторічні борги за несплату аліментів, а також чималий штраф. Про це повідомляє Управління юстиції у Житомирській області.
 

"113,3 тисяч гривень боргу назбирав бердичівлянин за багаторічну несплату аліментів своїм двом донькам. Відтак, крім примусових заходів у вигляді накладення арешту на майно, обмеження боржника у праві виїзду за межі України, полювання, користування транспортними засобами та зброєю, передбачених двома пакетами закону #ЧужихДітейНеБуває, фахівці Бердичівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Житомирській області застосували до горе-батька також економічні санкції", - йдеться у повідомленні.


Крім заборгованих коштів дітям, чоловік також заплатив майже 50 тисяч гривень штрафу. А на рахунок відділу державної виконавчої служби сплатити виконавчий збір та витрати виконавчого провадження – всього 11,5 тис. гривень.

"Юстиція Житомирщини вкотре наполегливо радить боржникам-аліментникам не нехтувати своїми батьківськими обов’язками, а своєчасно сплачувати дітям такі потрібні для їх всебічного розвитку кошти. Адже з плином часу зобов’язання перед нащадками не зникають. Навпаки, за прострочені терміни сплати аліментів боржники будуть покарані штрафними санкціями, кошти від яких додатково отримають діти", - додають в Управлінні юстиції.
Поділитись

Новини по темі: