19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирське «Полісся» вилетіло з Кубка України, поступившись «Поділлю». ВІДЕО

Житомирське «Полісся» вилетіло з Кубка України, поступившись «Поділлю». ВІДЕО

  • 21 серпня, 2019 8:23
  • 1
Житомирський ФК "Полісся" не зміг обіграти "Поділля" і на першому ж етапі вилетів з Кубка України. Матч проходив в місті Хмельницький вчора, 20 серпня.

Як пише Sportarena, давні знайомі почали матч без особливої ​​розвідки, при цьому якщо "Поділля" виставило досить типовий і бойовий склад, то "Полісся" кинуло в гру практично резерв.

Вже в дебюті новачок хмельничан Зуєвич заробив штрафний на правому фланзі, подачу Морговського перервав виносом воротар гостей Федотов, але все той же Зуєвич пальнув здалеку. М'яч, здається, за допомогою рикошету, влетів у ворота - 1:0. Перший гол екс-півзахисника "Колоса" за його нову команду.

На куражі Каверін, Музичук та Зуєвич кілька разів загострювали біля воріт гостей. Саме ж "Полісся", істотно перебудоване, в порівнянні зі звичайними матчами чемпіонату, з великими труднощами створювало небезпечні моменти. Хіба що перед самою перервою, коли досвідчений воротар хмельничан помилився на виході після штрафного від Даудова, був у гостей 100% шанс забити, проте ж екс-гравець "Поділля" Швець з кута воротарського не влучив у порожні ворота.

У другому таймі гості кинули в гру багатьох лідерів, вони постаралися підняти темп гри і відігратися, але оборона на чолі з воротарем Федоренко більше збоїв не давала. Навіть коли в компенсований час був видалений автор переможного м'яча, "Полісся" не зуміло відігратися. Один з лідерів Групи "А" поступається середнячкам.


Повний матч

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

21 серпня, 2019 11:03:24

Кобилко писав? Це ж треба таким невігласом бути...