28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Мер Житомира та влада області їздили у столицю на нараду щодо Форуму регіонів України та Білорусі. ФОТО

Мер Житомира та влада області їздили у столицю на нараду щодо Форуму регіонів України та Білорусі. ФОТО

  • 20 серпня, 2019 17:49
Міський голова Житомира та влада області взяла участь у засіданні робочої групи з питань підготовки до проведення Другого Форуму регіонів України та Білорусі, яке відбулось 19 серпня в столиці.

Проводив засідання Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко за участі голови Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечка, Житомирського міського голови Сергія Сухомлина, голова обласної ради Володимира Ширми, представників міністерств та ряду облдержадміністрацій.

У ході наради директор департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації Віктор Градівський поінформував про напрацювання щодо проведення заходу, які є на даний час. 
 

«Форум є міждержавним заходом за участі перших осіб обох держав, тож наразі усі зусилля мають бути направлені на якісну та вчасну підготовку до нього», - зазначив Володимир Ширма під час наради.


Нагадаємо, Другий Форум регіонів України та Білорусі відбудеться 3-4 жовтня у місті Житомир. Метою форуму є представлення економічного потенціалу регіонів України та Білорусі, а також розбудова нових ініціатив і форм економічного, інвестиційного, науково-технічного та культурного співробітництва на міжрегіональному рівні.

Форум відвідає Президент України Володимир Зеленський, також свою участь у заході підтвердив Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко.





Поділитись

Новини по темі: