19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Замикайте двері! У Житомирі зухвалий крадій виносив цінні речі з квартир, поки в них спали господарі

Замикайте двері! У Житомирі зухвалий крадій виносив цінні речі з квартир, поки в них спали господарі

  • 20 серпня, 2019 15:52
У Житомирі поліцейські затримали чоловіка, котрий із незачинених квартир викрадав сумки з цінними речами. Наразі чоловік підозрюється до щонайменше 5 крадіжок. Про це «Журналу Житомира» повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

«31 липня він встиг «відзначитись» у двох квартирах будинку, розташованого по вулиці Хлібній обласного центру. У першому випадку 38-річний потерпілий позбувся барсетки, а з нею і планшету, мобільного, двох флеш-карток та грошей. У другому – 41-річна жінка заявила про зникнення сумки, в якій були 3 тисячі гривень, особисті документи та банківські картки», - інформує поліція.


4 серпня у схожу ситуацію потрапила 32-річна житомирянка, яка проживає по вулиці Домбровського. Із коридору її незамкненої квартири зникла жіноча сумка, в якій був гаманець з грішми.

Інша жителька Житомира, яка перебуває у декретній відпустці, розповіла, що 8 серпня з 13 до 14 години просто з її оселі (вулиця Корольова) було викрадено відразу дві жіночі сумки. В обох знаходились мобільні, гроші та банківські картки.

За усіма фактами були розпочаті кримінальні провадження. Під час встановлення обставин подій поліцейські встановили причетність до них однієї й тієї ж особи - 42-річного житомирянина. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів і лише нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

Нині за вчинене йому може загрожувати нове кримінальне покарання у вигляді ув’язнення.

Водночас поліцейські застерігають громадян: не забувайте замикати двері ваших осель. Будьте уважними та обачними у питаннях безпеки та збереження вашого майна.

Поділитись

Новини по темі: