29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Водії скутерів стали винуватцями двох ДТП на Житомирщині, є постраждалі

Водії скутерів стали винуватцями двох ДТП на Житомирщині, є постраждалі

  • 16 серпня, 2019 11:04
На Житомирщині за добу у ДТП за участі мопедів травми отримали троє людей. Дорожньо-транспортні пригоди сталися 15 серпня у Чуднівському районі та у місті Коростишеві. 

Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції у Житомирській області.
 

"У с. П’ятці Чуднівського району близько 16:00 зіштовхнулися ВАЗ-212140 та скутер Alfa. Попередньо, водій двоколісника, 47-річний місцевий житель, не впорався з керуванням, та допустив зіткнення з автомобілем під керуванням 34-річного жителя району, що рухався назустріч", - інформує поліція.


У результаті ДТП скутерист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до місцевої лікарні.

Цього ж дня у Коростишеві сталася ДТП за участі автомобіля Mercedes Vito та мопеда Storm. Попередньо, водій двоколісника, 32-річний житель райцентру, здійснюючи маневр повороту, допустив зіткнення з автомобілем під керуванням 46-річного місцевого жителя.

"У результаті ДТП водій та пасажир мопеда, 26-річний коростишівець, отримали тілесні ушкодження та були ушпиталені до реанімаційного відділення місцевої лікарні", - повідомляють правоохоронці.

Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини події та закликають усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.
Поділитись

Новини по темі: