28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На весіллі у Житомирській області сталося масове отруєння

На весіллі у Житомирській області сталося масове отруєння

  • 15 серпня, 2019 9:46
У Житомирській області восьмеро людей потрапили на лікарняні ліжка після святкування весілля у кафе. Спалах кишкової інфекції виник серед жителів села Кишин Олевського району. Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області.
 

«12 серпня 2019 року серед мешканців с. Кишин Олевського району, які 10-11.08.2019 року були присутніми на весіллі в кафе «Мангал», розташованого в с. Соснівка Олевського району, зареєстровано спалах гострої кишкової інфекції», – йдеться у повідомленні.


Всього захворіло 11 осіб, всі дорослі. 8 хворих знаходяться на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні Олевської центральної районної лікарні з діагнозом «гостра кишкова інфекція невстановленої етіології», перебіг захворювання – легкого та середнього ступеня тяжкості. 3-є хворих лікуються амбулаторно.

З метою локалізації та ліквідації спалаху Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області спільно з Державною установою «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» проводить комплекс протиепідемічних заходів. 

Для лабораторних досліджень в кафе відібрали зразки харчових продуктів та питної води, взяли гігієнічні змиви з об’єктів довкілля, обстежили працівників кафе.

Як повідомляв «ЖЖ», на Житомирщині після поминального обіду в лікарню госпіталізували 12 осіб.
Поділитись

Новини по темі: