19 березня, 2024
Ми в соцмережах

Новий голова ОДА хоче провести аудити у всіх лісгоспах Житомирщини

  • 12 серпня, 2019 15:46
Новопризначений голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко ініціює проведення аудиту у всіх лісових господарствах області. Про це він сказав сьогодні, 12 серпня, під час наради в місті Олевськ щодо незаконного видобутку бурштину, яку провів Президент України Володимир Зеленський.
 

«До мене звернулися громадські організації щодо корупції у державних підприємствах, і, зокрема, у Попільнянському лісгоспі. Хочу ініціювати, пане Президенте, аудит всіх лісових господарств», – зазначив Віталій Бунечко.


Крім того, голова ОДА додав, що інформацію стосовно можливої корупції в Попільнянському лісовому господарстві обов’язково буде передано до відповідних правоохоронних органів.

Нагадаємо, що Віталія Бунечка, як нового голову Житомирської ОДА, представив сьогодні, 12 серпня, Президент України Володимир Зеленський.

Сьогодні в Олевську президент України змусив керівника Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрія Курінського написати заяву про звільнення за власним бажанням.
Поділитись

Новини по темі: