19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Є ще одна перемога! Житомирське «Полісся» зміцнює лідерство в чемпіонаті. ВІДЕО

Є ще одна перемога! Житомирське «Полісся» зміцнює лідерство в чемпіонаті. ВІДЕО

  • 12 серпня, 2019 8:31
Третій матч - третя перемога. Житомирське "Полісся" продовжує перемагати в чемпіонаті України серед команд Другої ліги. На цей раз "під каток" футбольного клубу з Житомира потрапив дублюючий склад столичного ФК "Оболонь-Бровар".

Як пише Sportarena, житомиряни повели в рахунку ще до перерви, після замісу стандартів (після штрафного заробили кутовий). На навіс Даудова від правого прапорця пішов центрфорвард Галенко та, здорово випередивши суперників, з правої ноги забив у ворота м'яч, як то кажуть, разом з воротарем - 1:0.

За рахунку номінальні господарі грали впевнено. Відбивалися добре, атакували швидко. І ось, на самому початку другого тайму, Семчук з правого краю увірвався в штрафний майданчик і, ледь увійшовши, звалився, зачепившись через невстигаючого за ним Касимова. Немтінов з точки розвів м'яч і воротаря - 2:0. Як і для Галенка, для нього це другий гол у сезоні.

Далі - справа техніки. Контратака, Семчук протягнув м'яч по центру і відпасував правіше, звідки Немтінов викотив на дальню штангу, де Даудову залишалося замкнути в дотик - 3:0. До асисту Марат додав ще й гол, а потім - і ще один гол. Коли Галенко влучив у штангу, м'яч відлетів точнісінько до Даудова, який відразу ж першим дотиком добив його у ворота метрів з десяти - 4:0.

Лише після цього стався гол престижу гостей. Чобанов заробив досить віддалений штрафний, Островський подав, Чідомере скинув на кут штрафного, звідки Потопальський переправив у ворота - 4:1. На тому й закінчили.

"Полісся" єдиним в Групі А набирає дев'ять очок після трьох турів. Слідом йде "Верес", який провів на матч менше.

Огляд матчу

Поділитись

Новини по темі: