19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі посеред вулиці кинули візочок з дитиною, горе-батьків шукає поліція

У Житомирі посеред вулиці кинули візочок з дитиною, горе-батьків шукає поліція

  • 8 серпня, 2019 13:41
  • 2
7 серпня ввечері патрульні в Житомирі виявили залишеного у візочку хлопчика. Дитина віком близько 2 років спала, на її обличчі були синці та сліди ударів. Про це "Журналу Житомира" повідомляє ГУ Нацполіціі Житомирської області.

"Хлопчика у візочку патрульні помітили на вулиці Перемоги близько 21.20. Дитина спала, а поряд нікого з дорослих не було. Окрім того, на обличчі на та голові малого були видимі забої і гематоми", - йдеться у повідомленні.

Патрульні викликали "швидку" для хлопчика і, опитуючи місцевих жителів, з’ясували, що він нібито проживає неподалік разом з матір’ю. Однак у будину світло не горіло і на стук поліцейських двері ніхто не відкрив.

Нині хлопчик перебуває у Житомирській обласній дитячій лікарні. А усі обставини події, а також батьків малого встановлюють інспектори з ювенальної превенції Житомирського відділу поліції.

8 серпня правоохоронці ще раз навідалися у ймовірне місце проживання дитини і виявили ще двох дітей, 12-річну дівчинку і 8-річного хлопчика, які перебували в будинку під наглядом літньої бабусі. За словами жінки, їхні батьки поїхали кілька днів тому і коли повернуться вона не знає.

Поліцейські разом з соціальними службами вилучили дітей до з'ясування всіх обставин і вирішення питання про подальше їх перебування в сім'ї.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Евгения Евгения
8 серпня, 2019 14:00:20

несчастные дети с такими родителями.

инга костива
10 серпня, 2019 1:14:54

как всегда алкаши