20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі невідомі розбирають на частини цех закинутого заводу Хімволокно. ФОТО

У Житомирі невідомі розбирають на частини цех закинутого заводу Хімволокно. ФОТО

  • 7 серпня, 2019 12:04
У Житомирі на території колишнього заводу Хімволокно невідомі люди приїхали на екскаваторі та почали руйнувати одне з приміщень. Нові власники називають це рейдерським захопленням.

Про це повідомив директор підприємства «КОМІСАР ІНДАСТРІ» Дмитро Комісарчук, яке на аукціоні придбала будівлю, передає Житомир лайф.
 

«Сьогодні нам повідомили, що наше майно руйнують невідомі особи. Коли ми приїхали на місце побачили цих людей. Почали ставити їм запитання. Жодної відповіді ми не отримали та викликали поліцію. Потім ми понад півтори години чекали. А слідчо-оперативну групу викликали десь об 11:30. Приїхали вони о 14:30», — пояснив Дмитро Комісарчук.


На момент прибуття журналістів на місці події вже знаходилися два патрулі ТОРу, а згодом прибули й слідчі. Втім, власника чи навіть водія екскаватора, який руйнував приміщення, на місці не виявилося.

За словами звичайного робочого, який прибув на територію Хімволокна разом з екскаватором, він про ситуацію нічого не знає та й працює тут лише один день. Нічого чоловік не зміг розповісти й про фірму, яка його найняла. Мовляв, роботу «підкинув» знайомий.

На місці події слідчі опитали заявників, а також чоловіків, які були на місці події. Також оперативники описали невідому техніку та арматуру, яку невідомі люди дістали зі стін приміщення. Надалі вони мали намір опломбувати екскаватор для подальшого з’ясування обставин.









Поділитись

Новини по темі: