23 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній відвідав Житомир. ФОТО

  • 5 серпня, 2019 16:57
Блаженніший митрополит Київський і всієї України Епіфаній відвідав Житомир. Сьогодні, 5 серпня, Предстоятель Православної Церкви України разом зі священнослужителями провели спільну молитву за Митрополита Іларіона біля Свято-Михайлівського кафедрального собору.

Про це повідомляє Житомирська облдержадміністрація.
 

«Церква і держава нерозривно поєднані між собою. Церква є духовною основою, на якій ми зможемо будувати цілісну, демократичну, незалежну, європейську державу. Нехай Господь надихає нас, дає сили йти надалі цим нелегким шляхом, який веде нас до перемоги. З нами Бог, з нами правда, і ми віримо, що на нашому боці буде і перемога. Ми маємо пам’ятати про тих військових, які поклали своє життя за Україну, згадувати їх у своїх молитвах», – зазначив Митрополит Епіфаній.


Після спільної молитви та покладання квітів до пам’ятника Івану Огієнку Предстоятель Православної Церкви України відвідав Свято-Михайлівський кафедральний собор.

Нагадаємо, в червні 2017 року у Житомирі на вулиці Михайлівській відкрили пам'ятник відомому вченому, літератору, перекладачеві і громадському діячеві Івану Огієнку, єрархові православ'я Митрополиту Іларіону.



































Поділитись

Новини по темі: