29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Поліція влаштувала облаву на «найдовшу барстійку» Житомира: виписано більше 30 штрафів. ФОТО

Поліція влаштувала облаву на «найдовшу барстійку» Житомира: виписано більше 30 штрафів. ФОТО

  • 5 серпня, 2019 12:21
  • 3
На вихідних правоохоронці влаштували облаву на "найдовшу барну стійку" Житомира - сквер між вулицями Кафедральна та Рильського. Як відомо, дана локація є місцем концентрації молоді, яка до пізньої ночі розпиває там спиртні напої та порушує правопорядок.

"В ніч, з 2 на 3 та 3 на 4 серпня, інспектори роти ТОР разом з військовими Національної гвардії здійснили заплановані відпрацювання на вулиці Кафедральна, оскільки дана ділянка є місцем концентрації адміністративних правопорушень", - інформує Патрульна поліція Житомирської області.

Зазначається, що до несення служби у сквері за Будинком правосуддя було залучено понад 40 правоохоронців. Під час патрулювання інспектори поліції оформили 33 адміністративних матеріали.

У поліції наголошують, що подібні спільні заходи проводитимуться кожні вихідні на території Житомира, особливо у місцях концентрації правопорушень.

Як повідомляв "Журнал Житомира", група молоді, яка "культурно відпочивала" за Будинком правосуддя в Житомирі, закидала камінням автомобіль патрульної поліції.





Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Евгения Евгения
5 серпня, 2019 12:40:55

главное создать видимость <img src="/.s/sm/23/cool.gif" border="0" align="absmiddle" alt="cool" />

Сергій Шевчук
5 серпня, 2019 21:57:49

та ви шо!? поліція таке зробила?! тю на вас! не брешіть! я задовб.... я зає.... я стомився викликати поліцію на виїзд з Житомира в сторону Києва. пьють, волають, б&#39;ються, матюкаються, серуть та сцють, не дивлячись на людей і вдень і вночі.. поліція! АУ-у! ві де?....

Alek Sandr
5 серпня, 2019 22:42:27

Теж саме на Польовій вул Космонавтів 14А. Цілу ніч п&#39;янип&#39;яний дебош, І ніякої поліції. Вони бояться сюди їхати.