19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Дружина декілька разів зверталася в поліцію через побиття чоловіком, поки він її не вбив. ВІДЕО

Дружина декілька разів зверталася в поліцію через побиття чоловіком, поки він її не вбив. ВІДЕО

  • 2 серпня, 2019 8:50
У Житомирі чоловік побив до смерті дружину, а коли будинок почала штурмувати поліція, штрикнув ножем у живіт і себе. Перед тим у шлюбі подружжя прожило 30 років.

У те, що сталося, донька загиблої жінки досі повірити не може – саме вона знайшла скривавлену мати. Хата  Яни поруч із батьківською, тож вранці хотіла зайти до них привітатися, але одразу запідозрила неладне.

"Я до  дверей – закриті. Я до вікна – все тут у крові, капці стоять, мами нема", - каже Яна Корнійчук.

Вона покликала на допомогу брата, той виламав двері. Всередині вони знайшли матір – у крові та зі слідами побоїв. А в сусідній кімнаті щось кричав вітчим. Жінка викликала швидку та поліцію. На очах у спецпризначенців пенсіонер штрикнув ножем і себе, ідеться в сюжеті ТСН.

"Він двері вже закрив. Хлопці вже вдягли бронежилети, зброю – і так резко відкрили. То він різко встромив собі ножа в живіт", - розповіла Яна Корнійчук.

Головна версія поліції: чоловік забив до смерті дружину і намагався вкоротити собі віку. Інших підозрюваних нема, адже на місці злочину знайшли передсмертну записку чоловіка.

Вказав у предсмертній записці, і, як вказують родичі, він, можливо, мав психічні розлади, його цим цькували, в тому числі дружина, і тому на цьому ґрунті неприязних відносин він наніс тілесні ушкодження, внаслідок яких вона померла", - розповів керівник ГУ НП у Житомирській області В’ячеслав Печененко. 

Сусіди розповідають, що разом подружжя прожило 30 років. За весь цей час сварок із будинку ніхто не чув. Чоловік недавно переніс інсульт, після якого піднявся на ноги саме завдяки дружині, бо та добре дбала про нього і стежила за реабілітацією. Але рідні кажуть, що хвороба й змінила чоловіка – після інсульту погано працювала рука, він став роздратованим та агресивним.

"Він її недавно побив дуже, не раз вона була в дільничного, не раз були заяви. Вона терпіла і все йому прощала", - каже донька вбитої.

Після смерті дружини пенсіонер завдав собі такого глибокого поранення у живіт, що ледь не стік кров’ю, але вижив. Чоловіка з реанімації вже перевели у хірургічне відділення, його палата нині під охороною поліції. Лікарі кажуть, що загрози його життю вже немає.

"Важка травма – поранення у живіт, але без пошкодження внутрішніх органів", - розповів хірург житомирської лікарні №2 Віталій Шатило.

Планував убивство чи забив дружину у стані афекту – саме це зараз встановлюють експерти. Вони вже перевірили, що на обліку в психіатра чоловік не стояв, але тепер все одно проходитиме обстеження. Якщо його визнають осудним, за навмисне вбивство йому загрожуватиме 15 років позбавлення волі. 

 
Поділитись

Новини по темі: