18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • «ОТП Лізинг» подає позовну заяву щодо стягнення заборгованості з клієнта «Ушицький комбінат будівельних матеріалів»

«ОТП Лізинг» подає позовну заяву щодо стягнення заборгованості з клієнта «Ушицький комбінат будівельних матеріалів»

  • 1 серпня, 2019 15:07

Компанія ОТП Лізинг подає позовну заяву в Господарський суд Житомирської області щодо стягнення заборгованості з клієнта «Ушицький комбінат будівельних матеріалів».

Між компанією ОТП Лізинг та компанією «Ушицький комбінат будівельних матеріалів» в 2013 році було укладено 4 договори фінансового лізингу на загальну суму 2,88 млн. долл. США в еквіваленті. У відповідності з укладеними договорами, клієнт зобов’язаний щомісячно погашати заборгованість згідно графіку платежів.

Починаючи з 2015 року компанія ОТП Лізинг постійно погоджувала реструктуризації графіків на умовах клієнта та приймала пропозиції щодо погашення заборгованості. ОТП Лізинг не одноразово зв’язувався з власниками підприємства «Ушицький комбінат будівельних матеріалів», які знаходяться у Москві, але це не дало результату.

Клієнт перестав сплачувати лізингові платежі з початку 2019 року, тому компанія ОТП Лізинг була змушена звернутися до Господарського суду Житомирської області для вирішення даного питання, тобто стягнення заборгованості в повному обсязі. На сьогодні заборгованість по діючим договорам лізингу складає 18,6 млн. грн.
 

ТОВ «ОТП Лізинг» - універсальна лізингова компанія, входить до складу європейської фінансової групи OTP Group, яка протягом десятиліть має надійну репутацію в усій Європі. Компанія «ОТП Лізинг» була заснована в червні 2008 року як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». «ОТП Лізинг» працює у всіх сегментах ринку з провідними виробниками техніки, спецтехніки та автотранспорту, надаючи послуги лізингу.

ПРАТ «Ушицький комбінат будівельних матеріалів» - комбінат, основним напрямком діяльності якого є випуск гранітного щебеню.

 

Пресслужба «ОТП Лізинг»

Поділитись

Новини по темі: