28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі змінили рух деяких тролейбусних маршрутів та скасували тролейбуси на Богунію

У Житомирі змінили рух деяких тролейбусних маршрутів та скасували тролейбуси на Богунію

  • 1 серпня, 2019 11:46
Житомирі 1 серпня змінять рух деяких тролейбусних маршрутів та скасують тролейбуси на Богунію. Про це ввечері 31 липня повідомляє сайт міської ради.

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт по вул. Перемоги, 01.08.2019 рокутролейбусні маршрути №2,3,5-а,7,10 буде скасовано, на період проведення ремонтних робіт організовано роботу тролейбусного маршруту «Богунія - проспект Незалежності - вул.Східна - вул.Київська - вул. Вітрука-вул.В.Бердичівська-Обл.Лікарня» та в зворотному напрямку (схема додається).

Тролейбусний маршрут №8 буде курсувати за маршрутом «майдан Перемоги-майдан Станишівський».

У зв’язку із проведенням робіт з капітального ремонту дороги по вул. С. Параджанова, 01.08.19 буде здійснено повне перекриття руху транспорту на відрізку дороги від Київського шосе до пров. 1-й Матросова.

З 02.08.19 по 04.08.19 буде здійснено повне перекриття руху транспорту по вул.Параджанова від Київського шосе до АЗС КЛО.

У разі несприятливих погодних умов, повне перекриття руху може бути продовжено до 06.08.19.

На період проведення робіт, рух тролейбусів буде направлено до ж/д вокзалу, а рух автобусів за маршрутами №№ 8, 19, 19-А буде перенаправлено в об’їзд по вул. Вітрука та вул. Корольова.
Кінцева зупинка автобусного маршруту № 19-А буде «АЗС КЛО» по вул. Параджанова.

Нагадаємо, в обласному центрі 27-28 липня змінювали рух громадського транспорту на деяких маршрутах у зв’язку з проведенням ремонтних робіт.

У Житомирі капітально ремонтують дорогу на Великій Бердичівській та Перемоги. 5 липня 2019 року в міській раді поінформували, що капітальний ремонт центральних вулиць у Житомирі київське ПП «Автомагістраль» розпочне з дороги на вулиці Перемоги – її відремонтують за 12 млн грн, Велику Бердичівську – за 19,8 млн грн, а майдан Короленка – за 4 млн грн.

За словами заступника мера Дмитра Ткачука, якщо все йтиме за планом, то завершити ремонтні роботи на Великій Бердичівській мають до 15 серпня. Роботи на ділянці від Соборного майдану і до Старого бульвару ведуться за кошти дорожнього фонду Житомирської ОДА, а 23 липня управління капітального будівництва Житомирської міськради оголосило тендер на проведення капітального ремонту ділянки від Старого бульвару до вулиці Довженка: роботи триватимуть упродовж трьох осінніх місяців, очікувана вартість закупівлі – 27 млн 279 тис. 977,6 грн.

Поділитись

Новини по темі: