26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Нові подробиці п'ятничного дтп на Покровській за участі поліцейського Mitsubishi Outlander

Нові подробиці п'ятничного дтп на Покровській за участі поліцейського Mitsubishi Outlander

  • 22 липня, 2019 12:44
Раніше "ЖЖ" повідомляв, що увечері 19 липня біля управління патрульної поліції на вулиці Покровській у Житомирі трапилася автопригода з поліцейським авто. 23.25 патрульна поліція повідомила, що на номер "102" пізно увечері все ж надійшов виклик про ДТП з патрульним автомобілем у Житомирі, яка сталася з вини патрульного.

Дії водія кваліфікуються за статтею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

До редакції "Журналу Житомира" звернувся другий учасник ДТП Paweł Strelchenko, водій автомобіля, у який вїхав поліцейський, з проханням опублікувати його версії цієї події:

Хочу залишити коментар щодо ДТП, яке сталося вчора о 21.18 на вулиці Покровській. Учасниками ДТП стали мій автомобіль Opel Corsa синього кольору та автомобіль патрульної поліції Mitsubishi Outlander. 

" Я рухався по вулиці Покровській в сторону центру міста. Автомобіль поліції знаходився в потоці транспорту, на зустрічній смузі руху. Раптом автомобіль Mitsubishi Outlander виїжджає на зустрічну смугу, перетинаючи дві суцільні лінії дорожньої розмітки і лише після цього вмикнувши проблискові маячки йде на лобове зіткнення з моїм автомобілем. Побачивши перед собою даний автомобіль на досить короткій дистанції,я одразу вжив заходів гальмування але уникнути зіткнення нажаль не вдалось.

Після зіткнення, я швидко вийшов з автомобіля перевірити стан здоров'я працівників поліції та оглянути місце події ( чи не було інших постраждалих осіб, автомобілів, тощо). Впевнившись в тому, що постраждалих немає, почали розбиратись в даній ситуації.

Працівник поліції, який скоїв ДТП порушивши правила дорожнього руху, одразу визнав свою провину і був готовий на мирне вирішення ситуації. А саме, на відшкодування ремонту автомобілю. 

Після приїзду керівництва даного екіпажу на місце події, ситуація кардинально змінилася і працівниками поліції було вирішено скласти схему ДТП та зібрати пояснення від учасників. 
Для того щоб рух транспортних засобів відновився, ми переїхали до управління поліції на вул. Покровській. 

У відділенні було зібрано пояснення від двох водіїв ТЗ та проходження тесту на алкоголь. Виявилося, що всі учасники НЕ вживали алкоголь та перед зіткненням почували себе добре. Після чого, мені було надано " АКТ огляду на стан алкогольного сп'яніння з використанням спеціальних технічних засобів, а саме Drager Alcotest " . Пізніше мене повідомили,що до суду буде викликаний лише поліцейський, який винний у даній ситуації. 

Зателефонувавши на лінію 102 о 23.00, даний випадок був зафіксований " .

Сподіваюсь на справедливе вирішення ситуації зі сторони поліції та відшкодування збитків у повному обсязі. 
Також ДЯКУЄМО усім небайдужим які підтримували та пропонували допомогу!




Джерело - сторінка у Фейсбук 

Поділитись

Новини по темі: