29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • В Житомирі поліцейський Outlander виїхав на зустрічну смугу та врізався в Ford Fiesta. ФОТО

В Житомирі поліцейський Outlander виїхав на зустрічну смугу та врізався в Ford Fiesta. ФОТО

  • 20 липня, 2019 14:47
Вчора увечері 19 липня біля управління патрульної поліції на вулиці Покровській у Житомирі трапилася автопригода з поліцейським авто. Про це «Журналу Житомира» повідомили читачі і надіслали фото з місця події.

На знімках – поліцейський Mitsubishі Outlander і легковик, попередньо Ford Fiesta, які знаходяться на одній смузі руху (зустрічній для поліцейського авто) і мають незначні пошкодження бокових частин.

О 22.00 в управлінні патрульної поліції Житомирської області Житомир.info повідомили, що інформація про дану дорожньо-транспортну пригоду не підтвердилася.

Пізніше, о 23.25 патрульна поліція повідомила, що на номер "102" пізно увечері все ж надійшов виклик про ДТП з патрульним автомобілем у Житомирі, яка сталася з вини патрульного.

Дії водія кваліфікуються за статтею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадаємо, у березні 2019 на Великій Бердичівській у Житомирі нетверезий водій КІА, не вписавшись у поворот, скоїв лобове зіткнення з поліцейським авто.

У серпні 2018 поблизу Житнього ринку в Житомирі Skoda врізалась в автомобіль поліції.

ДТП з поліцейським в Житомирі

ДТП з поліцейським в Житомирі

ДТП з поліцейським в Житомирі

ДТП з поліцейським в Житомирі

ДТП з поліцейським в Житомирі
Поділитись

Новини по темі: