18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомир не підписав угоду з ЄБРР на 2 млн євро через демарш керівника ТТУ - мер Сухомлин

Житомир не підписав угоду з ЄБРР на 2 млн євро через демарш керівника ТТУ - мер Сухомлин

  • 19 липня, 2019 15:31
  • 1
У Житомирі зірвалось підписання угоди між ТТУ та Європейським банком реконструкції та розвитку, в рамках якої місто мало отримати 2 мільйона євро на будівництво нових тролейбусних ліній.

За словами міського голови Житомира, підписання угоди зірвалося через раптову хворобу директора ТТУ Євгенія Демчика. Також мер назвав вчинок керівника комунального підприємства демаршем.
 

"Через раптову хворобу директора ТТУ підписання довелося відкласти. Тому, шановні жителі Мальованки і Мар‘янівки, треба почекати, поки він одужає. P.s. Коли директор усвідомив наслідки свого демаршу, то зателефонував, сказав, що почувається вже набагато краще і може під‘їхати. Але ми ж не можемо ризикувати здоров‘ям людини. Нехай лікується", - написав у соцмережі Сергій Сухомлин.


Заступник мера Дмитро Ткачук також повідомив, що ще зранку начальник ТТУ був на підприємстві, проте до 11 години раптово захворів.

"Представник банку повернувся з підготовленими, але не підписаними документами назад до Києва. І тепер про хворобливість нашого очільника ТТУ знатимуть навіть у Лондоні. Грантова частина, угода на яку повинна була підписана сьогодні передбачала фінансування на будівництво нових тролейбусних ліній в мікрорайонів Мальованки та Аеропорту", - додав заступник міського голови.

Як повідомляв "Журнал Житомира", Житомирське трамвайно-тролейбусне управління підписало договір позики з ЄБРР на придбання нових тролейбусів. На реалізацію проекту передбачається 12 мільйонів євро, з яких 2 мільйони грантова складова.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

20 липня, 2019 16:17:37

І це все, на що здатен Демчик - саботаж, повний саботаж