18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Виготовляли і продавали амфетамін: у передмісті Житомира затримали банду наркоторговців. ФОТО

Виготовляли і продавали амфетамін: у передмісті Житомира затримали банду наркоторговців. ФОТО

  • 19 липня, 2019 13:13
У Житомирському районі працівники поліції викрили трьох місцевих жителів, які промишляли виготовленням і розповсюдженням наркотиків - амфетаміну. У ГУ Нацполіції Житомирської області говорять, що відомості про протиправну діяльність кількох чоловіків, які у селі Глибочиця під Житомиром налагодили «наркобізнес», збирали певний час.

17 липня поліцейські задокументували декілька фактів збуту психотропу 27-річним жителем села. Потенційному покупцю чоловік реалізував амфетамін за 500 гривень. Того ж дня одночасно правоохоронці провели низку санкціонованих обшуків за місцем проживання затриманого та у домоволодіннях двох його посібників-односельчан. 
 

«У результаті слідчих дій в оселі 34-річного жителя с. Глибочиці ми виявили посуд і приладдя, які могли використовуватись для виготовлення психотропного засобу, а також готовий порошок і рослинну сировину, розфасовані у згортки, та ще 4 поліетиленових пакетики з кристалічною речовиною. У будинку іншого, 33-річного його однесельчанина, у холодильнику знайдений і вилучений пакет з 20 грамами білого порошку», - розповів начальник Житомирського відділення поліції Сергій Крошко.


Попередньо відомо, що готовий амфетамін фігуранти збували суворо визначеному колу зацікавлених людей. Наразі поліцейські встановлюють усіх осіб, які можуть бути причетними до злочинної діяльності.

За чинним законодавством, за виготовлення та збут особливо небезпечного психотропу передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 6 до 10 років з конфіскацією майна.







Поділитись

Новини по темі: