27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Роздавав землі за хабарі: на Житомирщині затримали посадовця однієї з сільрад

Роздавав землі за хабарі: на Житомирщині затримали посадовця однієї з сільрад

  • 18 липня, 2019 8:54
На Житомирщині під час отримання хабара затримано секретаря сільської ради. Чиновник вимагав і отримав "винагороду" за безперешкодну видачу в оренду землі на території ОТГ. Про це повідомив в соцмережі прес-секретар Генпрокуратури Андрій Лисенко.
 

"Під час передачі 7000 гривень хабара секретаря Любарської селищної ради затримали прокурори військової прокуратури Житомирського гарнізону спільно зі слідчими слідчого управління ГУ Нацполіції в Житомирській області, за оперативного супроводження Управління захисту економіки в Житомирській області ДЗЕ Нацполіції", - йдеться у повідомленні.


На даний час проводяться першочергові слідчі та процесуальні дії, затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. 

У разі доведення вини йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та конфіскацією майна.

Правоохоронці клопотатимуть у суді про обрання зловмиснику запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення його від посади.

Поділитись

Новини по темі: