29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирський суд призначив покарання колишнім операм міліції, які побили невинного чоловіка

Житомирський суд призначив покарання колишнім операм міліції, які побили невинного чоловіка

  • 11 липня, 2019 12:51
У Житомирській області засудили двох колишніх оперативників карного розшуку міліції, які ще у 2015 році побили невинуватого чоловіка. Про це "Журналу Житомира" повідомили у прес-службі прокуратури Житомирщини.
 

"У ході судового розгляду установлено, що у березні 2015 року, двоє оперуповноважених карного розшуку райвідділу міліції, перевіряючи в одному із сіл Житомирського району причетність раніше судимого місцевого жителя до скоєння злочину, зайшли на подвір’я власника будинку. А коли підійшов сусід, раптово, без попередження, за відсутності загрози своєму життю або здоров’ю, завдали йому численних тілесних ушкоджень середнього ступеню тяжкості (били ногами у груди, по голові, ставили на коліна)", - інформує прокуратура.


Далі оперативники забрали чоловіка до відділення міліції, де примусили його надати покази щодо кримінального правопорушення, якого він не вчиняв.

Житомирський районний суд визнав обох винними у скоєнні кримінального правопорушення.

Правоохоронцям призначили покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади у правоохоронних органах строком на 3 роки, з іспитовим строком на 3 роки.
Поділитись

Новини по темі: