19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

В один день на Житомирщині відбудеться відразу три «ягідні» фестивалі

  • 10 липня, 2019 17:33
Цієї суботи, 13 липня, на Житомирщині відбудеться відразу три "ягідні" фестивалі. У селі Костівці Брусилівського району пройде фестиваль "Брусвяна". У програмі свята – дегустація різних сортів ягід, визначення найсмачнішої лохини, ярмарок, подарунки, розпродаж та багато цікавого.

Організатори обіцяють, що цьогорічний фест буде відрізнятися від попередніх антуражем та тематикою заходу. Цього року фестиваль відбудеться в стилі агротехспорту та здорового харчування.



В Олевську гостей чекають на Фестивалі вуличної музики та святі чорниці. Організатори обіцяють цікаву розважальну та культурну програму.

Під час Фестивалю проведуть конкурс костюмів, який з успіхом відбувся минулого року. Також для дітей буде організована цікава розважальна програма. Родзинкою свята будуть виступи музикантів.



Також 13 липня у Малинському районі відбудеться фестиваль малини. На гостей свята чекають смачні малинові страви, конкурси, розваги, концерт та майстер-класи.

Організатори обіцяють – розваги для дітей і для дорослих. На фестивалі працюватимуть різні локації. Свої вироби представлятимуть ковалі, місцеві майстрині, а досвідчені аграрії презентують сучасні сорти малини. Початок о 16:00 у селі Малинівка.

Поділитись

Новини по темі: