29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Фейкове замінування: у вишах Житомира вибухівку не знайшли

Фейкове замінування: у вишах Житомира вибухівку не знайшли

  • 9 липня, 2019 13:31
Відомості про замінування житомирських вузів не підтвердились - у приміщеннях навчальних закладів та на навколишній території не знайшли небезпечних предметів. 
 

"У навчальних закладах працювали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділу поліції, працівники вибухотехнічної служби ГУНП, патрульні та представники інших правоохоронних відомств і екстрених служб", - інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.


Фахівці вибухотехнічної служби разом з кінологами, застосовуючи службових собак і спеціальні технічні засоби, провели ретельний огляд приміщень та навколишніх територій.

За результатами огляду, жодних вибухових пристроїв або інших предметів, які могли б становити загрозу безпеці громадян, не виявлено.

"Інформація про події належним чином зареєстрована. Водночас тривають заходи зі встановлення авторів тривожних повідомлень", - зазначають у поліції.

Як повідомляв "Журнал Житомира", сьогодні зранку на електронні скриньки двох вишів у Житомирі надійшли листи з інформацією про замінування. Це не перші випадки "замінування" навчальних закладів. В кінці червня в Житомирі сталася аналогічна подія, тоді електронні листи надіслали з країн Прибалтики, а в тексті говорилося про "помсту за Донбас".

Поділитись

Новини по темі: