25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Суд оголосив вердикт водієві, який влаштував смертельну ДТП на Житомирщині

Суд оголосив вердикт водієві, який влаштував смертельну ДТП на Житомирщині

  • 9 липня, 2019 11:28
У Житомирській області водія засуджено до 7 років позбавлення волі за скоєння у стані алкогольного сп’яніння ДТП, унаслідок якої загинув хлопчик. Про це "Журналу Житомира" повідомили у прес-службі прокуратури Житомирської області.
 

"Судовим слідством установлено, що у червні 2017 року, близько 14.00 год,  47-річний житель смт Народичі, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, рухаючись по автодорозі, не справився із керуванням, змінив напрям руху, виїхав на узбіччя, зачепив біля паркану приватного будинку колоду, після чого наїхав на двох малолітніх пішоходів", - інформує відомство.


Унаслідок ДТП одну дитину було травмовано, а інша від одержаних тяжких тілесних ушкоджень загинула на місці.

Допитані у суді свідки зазначили, що п’яний водій, підійшовши до збитих дітей та побачивши, що вони лежали без свідомості, розвернувся та поспішив у своє авто, намагаючись його завести та втекти з місця ДТП. Чоловіка зупинили місцеві жителі, які стали свідками аварії.

Народицький районний суд визнав водія винним. Чоловік отримав покарання у виді 7 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на 3 роки. Крім того, засуджений має виплатити 500 тис. грн моральної шкоди  двом потерпілим родинам.
Поділитись

Новини по темі: