29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Прозорий офіc Гундича запрошує батьків і дітей на щоденні події

Прозорий офіc Гундича запрошує батьків і дітей на щоденні події

  • 8 липня, 2019 14:40

Прозорий офіс Гундича по вул. Київська, 25 продовжує активно працювати. Кандидат у народні депутати України Ігор Гундич відкрив його, щоб допомагати житомирянам та спільно працювати із жителями міста над реалізацією нових ідей.

«Мій прозорий офіс – завжди відкритий до житомирян. Усім, хто звертатиметься, спробую допомогти, робитиму все, що в моїх силах. Приємно, що вже з перших днів офіс не пустує, тут постійно вирує життя», – розповідає Гундич Ігор.

За вихідні до офісу Гундича звернулися десятки з людей із проблемними питаннями та пропозиціями до майбутнього народного депутата щодо законопроектів. Кандидат у народні депутати допомагатиме людям вирішити проблеми, а також дослухатиметься до ініціатив, які надходять від житомирян.

Крім того, Прозорий офіс Гундича щодня проводить культурні івенти. Мам  із дітьми запрошують долучатися до розважальних і пізнавальних заходів щодня у будні дні з 15.00 год. та у вихідні дні з 11.00 год.

Прозорий офіс Гундича знаходиться у центрі міста, на вул. Київська, 25. Тел. 096-479-51-93, e-mail: office.gundych@gmail.com. Працює щодня з 09:00 до 18:00.

Прес-служба кандидата у народні депутати України Ігора Гундича









Поділитись

Новини по темі: