20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі прорвало водогін, Мальованка і частина Корбутівки залишилися без води

У Житомирі прорвало водогін, Мальованка і частина Корбутівки залишилися без води

  • 8 липня, 2019 12:06
У Житомирі приватний сектор району Мальованка та декілька будинків по вул. Чуднівській залишилися без водопостачання. Про це інформує комунальне підприємство "Житомирводоканал".
 

"У зв'язку із необхідністю ліквідації пошкодження на трубопроводі, що пролягає по вул. Чуднівській, до виконання робіт буде відсутня вода у приватному секторі району Мальованки та будинках, які знаходяться за адресами: вул. Чуднівська, 108, 108 а, 108 б, 108 в, вул. Зв'язківців, 7", - йдеться у повідомленні КП.


На підприємстві пояснюють, що на Мальованці та Корбутівці був прокладений трубопровід ще у 50-х роках 20-го століття. Наразі "Житомирводоканал" прокладає новий трубопровід, унаслідок чого йде зсув грунту, який в свою чергу пошкоджує старий водопровід.

"Стара труба, прокладена у 50-х рр., унаслідок зсуву грунту, зумовленого ремонтними роботами, зазнає пошкоджень. Саме тому паралельно із прокладанням нового водогону, ми змушені ліквідовувати пориви на старому. Приносимо вам вибачення за незручності і сподіваємося на розуміння!", - зазначають у комунальному підприємстві.
Поділитись

Новини по темі: