19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • «Треба поговорити»: російські пропагандисти анонсували телеміст з каналом Медведчука. Українці вимагають реакції Зеленського

«Треба поговорити»: російські пропагандисти анонсували телеміст з каналом Медведчука. Українці вимагають реакції Зеленського

  • 8 липня, 2019 10:32
Український телеканал з медіаімперії одіозного політика і бізнесмена, глави політради партії Опозиційна платформа-За життя Віктора Медведчука NewsOne і пропагандистський державний телеканал Росія анонсували на 12 липня спільний телемарафон "Треба поговорити".

Як повідомляє liga.net, анонс передачі вже поширює в своїй програмі лютий антиукраїнський пропагандист Дмитро Кисельов. Кисельов - солдат інформаційної війни з Україною, яка привела до тисяч жертв.

Телеканал NewsOne пропонує "поговорити" з ним/його командою.

NewsOne заявляє, що нібито сьогодні в Україні близько 70% людей чекають прямих політичних переговорів з Росією і що політики попередньої і теперішньої влади продовжують діяти.
 

"Треба поговорити" - це телеміст між звичайними людьми України і Росії: без політики, без політиків. Кожен зі свого боку повинен зробити крок для припиненням війни", - зазначено в заяві.


З заявими протесту з цього приводу виступили партії Європейська солідарність, Голос і Українська стратегія. Вони закликали СБУ, РНБО, Нацраду з ТБ і радіомовлення, а також президента Володимира Зеленського дати правову оцінку подіям і вжити відповідних заходів.

8 липня біля будівлі телеканалу NewsOne активісти збирають акцію протесту проти запланованого пропагандистами телемосту з російськими ЗМІ.
 
Поділитись

Новини по темі: