24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

«Житомиргаз» оголошує конкурс дитячого малюнку

  • 5 липня, 2019 8:32

Аби діти на канікулах не сумували, а отримували ще більше гарних емоцій – газівники оголосили конкурс малюнку «Газівник-супергерой».

«Гарна є традиція у газовиків – проводити конкурси дитячого малюнку. Таким чином ми нагадуємо вчергове, що газ це - комфорт, затишок в кожному домі, але за умови відповідальної експлуатації газових приладів. Бо при недотриманні елементарних правил безпеки можна накликати біду,» - розповідає фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою Катерина Латій.

В конкурсі можуть взяти участь діти віком від 6-ти до 14 років. Малюнки газівники чекають з усіх куточків Житомирської області. Важливо передати їх в строк з 5-го по 12-те липня до головного управління до АТ «Житомиргаз»  за адресою: 10002, м. Житомир, вул. Фещенка-Чопівсього , 35 листом або наручно.

Технічні вимоги до робіт:

Малюнки подаються на конкурс в А-4 форматі в довільному виконанні (графіка, живопис, виконання олівцями, олійними, акварельними фарбами, гуашшю тощо). На зворотній стороні малюнку вказується П.І.Б учасника конкурсу, вік, назва малюнку, дата виконання та місце, школа, та контактні дані (телефон обов'язково). На конкурс приймаються лише індивідуальні оригінальні авторські роботи, що відповідають умовам конкурсу. Роботи, надіслані на конкурс, не рецензуються та не повертаються авторам.

Етапи конкурсу:
Перший тур - відбірковий, триватиме з 5 по 12 липня За результатами відбіркового етапу представники конкурсної комісії визначать кращі 20 робіт, які з 15 по 19 липня будуть розміщені на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі «Фейсбук» для онлайн-голосування.
 
Автори п’яти робіт, які набрали найбільшу кількість голосів під час 2 етапу - онлайн-голосування, будуть нагороджені цінними подарунками від компанії, ще 15 робіт-переможців відбіркового туру – корисними заохочувальними призами.
 

«Вже у дитячому садочку дітям розповідають про служби «екстреного реагування», які стоять на варті нашої з Вами безпеки. Поряд із службою швидкої медичної допомоги, поліцією, рятувальниками – є й наша, аварійно-диспетчерська служба. Служба «104». Які 24 години на добу на варті безпеки: виїжджають і ліквідовують аварійні ситуації, то б то витоки природного газу. Найчастіше діти і асоціюють газівника з аварійно-диспетчерською службою: відважного чоловіка у спецодязі з технічним спецприладдям,» - резюмує Катерина Латій.
 

Оперативну інформацію про етапи конкурсу можна на сторінці АТ «Житомиргаз» у Фейсбуці, там можна отримати і «порцію натхнення» - розповідають в компанії. І рекомендують бути підписаними, аби голосувати за кращі роботи та бути в курсі усіх новин.

Прес-служба АТ Житомиргаз

 

 

Поділитись

Новини по темі: