26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Зеленський офіційно запросив Лукашенка у Житомир

  • 3 липня, 2019 10:44

Президент України Володимир Зеленський направив запрошення Президенту Білорусі Олександру Лукашенку відвідати II Форум регіонів України та Білорусі, який восени відбудеться в Житомирі. 

Про це БЕЛТА повідомив посол України в Білорусі Ігор Кизим, передає УНН.
 

"Підготовка йде планово. У всякому разі, наші лідери про це знають, вони в курсі справи. Були зроблені відповідні кроки по формалізації", - сказав Ігор Кизим.


Він уточнив, що Президент України Володимир Зеленський направив офіційне запрошення Президенту Білорусі Олександру Лукашенку взяти участь в цьому заході.

"Я думаю, що запрошення буде прийнято. З самого початку була ідея, що це має відбуватися під патронатом керівників двох держав", - зазначив посол.

Він додав, що в кінці квітня відбулося засідання білорусько-української робочої групи з питань міжрегіонального і транскордонного співробітництва, зараз сторони виходять на підготовку конкретного плану проведення цього великого заходу.

Нагадаємо, провести в Житомирі Форум регіонів України та Республіки Білорусь запропонував Петро Порошенко під час першого Форуму в Гомелі.

Поділитись

Новини по темі: